如何在不取消程序集签名的情况下构建部署项目?

发布于 2024-07-09 06:25:59 字数 199 浏览 5 评论 0原文

我对构建不太有经验 - 这可能真的很简单! 我有一个简单的应用程序和一个简单的部署项目。 我转到 DLL 的发布编译版本所在的目录,对所有这些版本进行签名 (verisign),然后转到部署项目,选择“构建”(而不是“重新构建”),它重新编译了我的所有程序集,现在它们是“不再签名了。 我可以保留简单的部署项目并仍然拥有签名的程序集,还是必须以不同的方式创建 MSI? 谢谢!

I'm not very experienced with builds - this may be really easy! I have a simple application with a simple deployment project. I went to the directory where the release-compiled versions of the DLLs are, signed all of them (verisign), and then went to the deployment project, chose Build (not REbuild), and it recompiled all my assemblies and now they aren't signed any more. Can I keep the nice easy deployment project and still have signed assemblies, or do I have to create the MSI a different way? Thanks!

如果你对这篇内容有疑问,欢迎到本站社区发帖提问 参与讨论,获取更多帮助,或者扫码二维码加入 Web 技术交流群。

扫码二维码加入Web技术交流群

发布评论

需要 登录 才能够评论, 你可以免费 注册 一个本站的账号。

评论(2

莫多说 2024-07-16 06:25:59

我没有尝试过,但是...不要让部署项目依赖于应用程序项目。 相反,手动将应用程序的输出添加到部署中。 因此,不应触发自动构建。

I haven't tried, but... Don't make the deployment project depend on the application project. Instead, manually add the output of the application to the deployment. As a consequence, no automatic build should be triggered.

汹涌人海 2024-07-16 06:25:59

尝试将程序集签名作为构建的中间步骤。

执行此操作的一种方法是添加一个虚拟项目,该项目具有对程序集进行签名的构建事件。 将此项目作为创建 MSI 包之前的最后一步。

Try signing the assemblies as an intermediate step of your build.

One way to do this is to add a dummy project that has a build event that signs your assemblies. Make this project the last step before you create your MSI package.

~没有更多了~
我们使用 Cookies 和其他技术来定制您的体验包括您的登录状态等。通过阅读我们的 隐私政策 了解更多相关信息。 单击 接受 或继续使用网站,即表示您同意使用 Cookies 和您的相关数据。
原文